Dykking – en ny type reise

Dykking har dukket opp som en ny trend, og her er det bare å kaste seg på. Ta på utstyret og besøk tropiske strøk for en utrolig opplevelse. Ved å inkludere dykking i dine ferieplaner får du ikke bare en rolig ferie, du får også inn god trening. Flere magasiner som KK skriver også om dykking som en sport som forbrenner mange kalorier.

Pakk riktig til ferien

For en proff dykker er det mer som må passe inn i pakkelisten. Er du nybegynner vil du nok på en dykkereise få mye hjelp til å skaffe riktig utstyr. Som nybegynner kan det være vanskelig å vite nøyaktig hva du skal ha med deg ut på en slik tur, så ta gjerne kontakt med ditt reisebyrå eller reisemål for en oversikt over hva det lønner å pakke ned i reisebaggen din. Alt av dykkerutstyr er gjerne tilgjengelig ved din destinasjon. Det er alltid lurt å la en profesjonell ta hånd om utstyr og annen sikkerhet når du prøver dykking for første gang.

Ikke bare dykking

En dykkerferie innebærer ikke nødvendigvis kun å svømme langt nede i havet. I eksotiske strøk kan du gjerne ta deg en tur ut på byen også. Mens du søker på nettet etter badedrakter og finere skjorter til sommeren, kan du gjerne besøke en side som Stayhard for å lete i begge kategoriene på ett sted.

Finn din dykkerferie

Flere reiseselskaper tilbyr nå reiser for de som ønsker å prøve seg på dykking. Det skal ikke mye leting til på nettet før du finner rimelige pakkereiser til Sør-Europa, Sør-Amerika og populære Asia og Australia. For nybegynnere kan vi anbefale spennende reisemål som Portugal og Bali. Etter litt trening kan du dra på oppdagelsesreiser til reisemål som Maldivene og The Great Barrier Reaf.