Gjør din iPhone vanntett

I dag har vi med oss telefonen vår omtrent overalt. Den er like selvfølgelig som et arbeidsverktøy som den er å ha med seg på ferie for å dokumentere ferieminnene våre. Å bekytte iPhonen mot smuss, støv og fukt er derfor viktig. Dette bidrar til å forlenge enhetens levetid. Blant våre produkter finner du flere alternativer å velge mellom.

Beskytt din iPhone mot vann

De aller fleste iPhone-modeller har i dag en IP-sertifisering som sier noe om hva telefonen er testet mot. IP står for at den er testet og deretter følger det to tall. Det første tallet sier noe om i hvilken grad mobiltelefonen din tåler støv. Andre siffer i kombinasjonen sier noe om på hvilket nivå tåler telefonen din tåler vann og fukt. Jo høyere tall, desto mer motstandsdyktig er telefonen.

For å beskytte telefonen din ekstra mot vann, særlig dersom uhellet skulle være ute, og du mister den på båttur eller lignende, behøver du ekstra beskyttelse. Dette kan blant annet dreie seg om en vanntett lomme du kan legge mobiltelefonen ned i. Du kan også velge et deksel som dekker hele telefonen. Om du er opptatt av å beskytte telefonen mot vann og støt, da trenger du denne.