Få kroppen dykkeklar

Å dykke er en svært avslappende og fredelig sport, men krever at du er i fysisk god form. Når du dykker krever det en sterk og stabil kjernemuskulatur. Blant annet skal du kunne bære tungt utstyr, men også mestre å padle med føtter og bein over lengre strekker. Naprapatlandslaget tilbyr gode behandlinger som sikrer gode øvelser for å trene opp nødvendig muskulatur og gjøre kroppen din klar for dykking.

Sterk kjernemuskulatur

For å gjøre gode dykk, bør du ha en kjernemuskulatur som har god utholdenhet og stamina. Til dette behøver du gode treningsrutiner og øvelser som ikke skader deg. Det er også viktig å ikke belaste muskler og ledd på feil måte. Naprapater har muskel- og leddplager som sin spesialitet. Dermed vet de også svært godt hvilke øvelser som bidrar til å minske risikoen for overbelastning og skader.

Behandle skader

Skulle du være uheldig å allerede befinne deg i en situasjon der du opplever smerter fra ømme muskler og ledd, finnes det hjelp å få. Sammen med din terapeut vil dere finne gode øvelser og en behandlingsform tilpasset deg. Ved å oppsøke god og profesjonell hjelp, blir kroppen raskt friskmeldt og du er klar for nye dykk.