Finansiere din dykkeferie

Om du er en av de mange som kunne tenkt seg en flott dykketur på et av verdens mange dykkeområder så er det aller første en faktisk må tenke på er nettopp det å kunne finansiere denne turen. Det er klart en klarer å finne rimelige dykketurer rundt i verden, men likevel så må dette finansieres, og en skal jo gjerne kose seg litt også mens man er på ferien sin, ikke kun tenke på penger og sitt stramme budsjett.

preparing to scuba diveVedsiden av den faste inntekten sin så finnes det andre ting en kan gjøre i tillegg for å samle opp og spare penger for å kunne finansiere dykketuren sin. En av de mange tingene en kan gjøre er å tjene litt ekstra penger ved å spille poker på Betsafe sine sider. Der har du muligheten til å gå på «pokerskole» og lære poker fra grunnen av og deretter begynne å spille på et av de mange poker bordene eller poker turneringene de tilbyr. Dersom det virker som noe for deg så kan du lese mer om dette på Betsafe sine sider. Der vil du garantert kunne finne en poker turnering eller et pokerspill som passer for din lommebok og dine poker kunnskaper. I tillegg så tilbyr Betsafe utrolig gode poker bonuser og har sin egen poker klient som kan lastes ned.

Mulighetene stopper heller ikke der, det er virkelig bare å bruke fantasien for å finne noe en kan tjene litt ekstra penger på. Liker du å skrive, kan du for eksempel arbeide som frilansskribent ved siden av jobbet dit. Du kan også selge selvproduserte ting via Etsy.

En annen mulighet en har er å gå gjennom skapet sitt, loftet sitt, kjelleren sin og virkelig se gjennom absolutt alt det man eier og har. Der vil en garantert kunne finne noen glemte skatter som en kan forsøke å selge på Finn.no.